Derde Nacht van de Ieperse

14/12/2019

Beste collega’s,

Het jaar 2019 nadert alweer stilaan haar einde. Daarom nodigt het bestuur van de Ieperse Dierenartsenkring u graag uit voor de Nacht Van de Ieperse.
Op zaterdag 14 december 2019 organiseert de Ieperse Dierenartsenkring voor de derde keer al haar Nacht Van De Ieperse. Het wordt een gezellig samenzijn met collega-dierenartsen, een echt gastronomisch diner, en nieuw dit jaar: een moorddiner !

Place-to-be dit jaar is Le Play Pays in Zandvoorde (Zonnebeke). De feestzaal bevindt zich in een prachtig gerestaureerde hoeve en staat bekend om hun verfijnde gastronomie en gastvrijheid. De receptie met streekbier en cava start om 19h30. Tijdens het daaropvolgende diner vindt een veterinaire whodunnit plaats: een misdrijf wordt gepleegd en samen met de collega’s zal dit tot op de bodem worden onderzocht!
Leden van de Ieperse Dierenartsenkring kunnen samen met hun partner aan deze avond deelnemen voor het symbolische bedrag van €30 per persoon.
Alle consumpties die avond zijn inbegrepen in de prijs.

Praktisch:
Zaterdag 14 december 2019
Onthaal vanaf 19h30
Voorgerecht: gepocheerde zalm met garnalensaus. Hoofdgerecht: côte à l’os van eigen kweek. Dessert: crème brulée. Indien bepaalde allergieën of verzoeken, gelieve dit tijdig mede te delen.
Adres: Le Plat Pays, Houthemstraat 43, 8980 Zandvoorde

We hopen jullie talrijk te mogen begroeten!

Collegiale groeten,

het bestuur

Tijdstip

Datum: 14/12/2019
Uur: 19u30

Locatie

Le Plat Pays
Houtemstraat 43
Zonnebeke
België